Barcelona - utolso nap

 2010.07.16. 11:44

 Mara meg van szallasunk egy pansioneban, igy ott hagytuk a cuccainkat es ma is turistaskodunk. Megnezzuk a fobb latvanyossagokat, mint a Sagrada Familia es a Muntjuic.

Holnap reggel elindulunk valamerre, ki a varosbol. Megfullasztjak a turistak ezt a helyet. Ezt erzik Boboek is, akik velunk egy napon jottek ki barcelonaba, csak masik repcsivel. Tegnap veletlenul osszetalalkoztunk es beszelgettunk.

Van satrunk, lesz miben aludni.

puszi mindenkinek.

A bejegyzés trackback címe:

https://utazasutjan.blog.hu/api/trackback/id/tr652155256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Miwako-chan 2010.07.16. 12:10:52

Szijasztok!
Akár merre is mentek nagyon vigyázzatok magatokra! Anya üzeni hogy ha a nagymamához mentek akkor lent HD-ben ki tudtok állni talán kalapozni amíg mi oda nem érünk.Remélem ma azért csináltok pár képet a városról! Mindenki puszil és üdvözöl titeket:D

faternalizmus 2010.07.17. 11:55:36

Sajnálom, hogy ilyen rövidre sikeredett Barcelona, de fel a fejjel, útközben hazafelé is biztosan sok minden szépet fogtok látni.Ügyesen, okosan
puszi
anyáék
süti beállítások módosítása